woensdag 31 januari 2024

Midden van de week

Gisteren naar Funchal geweest . Is al tijd een drukte waar we niet meer zo goed tegen kunnen . Ik hoef alleen maar te wachten , dus voor mij valt het nog mee. Ik loop wat met de hond en zo , maar Renée was dus in het ziekenhuis. Niets bijzonders hoor , maar veel wachten , steeds ergens anders heen en zo . Dus toen we dus waren was ze best moe . Ze is natuurlijk nog steeds niet 100% , en dan dit doen is niet fijn. Maar we moeten vandaag weer , hoop wat minder lang dan gisteren , maar we gaan het zien.
Doe ook nog iets op het land, gewoon om even wat anders te doen. En er staat genoeg onkruid op het land , heb nog wel wat dagen werk. Is nog steeds lekker weer , dus niet erg om wat bezig te zijn . Heb gelijk nog wat mandarijnen geplukt . De boom is nu zo goed als leeg . Renée heeft ongeveer 15 potten met mandarijnen op lichte siroop gemaakt , en die blijven heel lang goed. Ook heeft ze een cake gemaakt met de mandarijnen , smaakte ook erg goed. Dus nu gaat ze er zeker er nog in maken. Het is zonde om al dat fruit weg te gooien he. We laten altijd wel wat aan de boom zitten voor vogels en andere beesten he .
Maar goed, ga nu zo even ontbijten, en zo rond acht uur de deur uit. We moeten er vandaag iets vroeger zijn dan gisteren , dus iets eerder de deur uit. Voor nu, blijf gezond.



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten