vrijdag 29 maart 2024

Sneeuw

 Ja , iedereen had het over de lente die vroeg begon. Maar het is pas net een week lente en nu ligt er sneeuw , het dus koud en veel wind. Dus ja , we warmen goed op.
Doen dus niet veel , maar Renée is gisteren boodschappen wezen doen , de Smart deed het weer goed. Dus dat was weer heel fijn. Gelukkig kan Renée de boodschappen weer doen , hoewel ze af en toe nog wat last van haar ribben heeft .
Zelf ben ik natuurlijk wel met Casper wezen lopen en dat was droog . Maar je moet wel goed opletten hoe het weer is . Er waren genoeg voorbeelden in het nieuws van domme , rare mensen die weer rare dingen deden , alleen maar voor een foto , of video . Hier is de link. Het is de krant en het bericht is in Portugees , maar scroll naar beneden en je ziet de video . Die staat jammer genoeg op Vimeo en die kun je slecht delen. Vandaar .
Goed, hoop dat het straks nog even een uurtje droog blijft . Dan kan ik nog even lekker lopen met Casper. Ga toch wel hoor , regen of niet . Maar het loopt wat veiliger . En je moet goed begrijpen wat regen en wind doet hier . En in de vallei waar ik dan het meeste loop , kun je zo maar ingesloten raken door een landslide . En omdat het veel regent , is de rivier ook echt nu een rivier . Dus we moeten goed , proberen , in te schatten hoe het is . Het blijft de natuur . Voor nu, blijf gezond .

Pico Ruivo 



  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten