maandag 25 juli 2022

Monopoly

Het is ook hier een stuk warmer geworden dit weekend . Kun natuurlijk niet uitblijven . Heb weer alle deuren open staan , maar straks ook weer snel alles dicht.
Brandon vermaakt zich wel , Hij is een paar keer met Oma weg geweest en vandaag gaat hij weer naar Funchal voor zijn eerste duik van deze vakantie . Je moet altijd weer even wat dingen nalopen en upgrade als je na een tijde weer een duik gaat doen , maar dat doen ze dus vandaag . Dan gaat hij gelijk wat afspraken maken voor nog een paar duiken wat later in de vakantie.
Afgelopen zaterdagochtend , om 7 uur, gaat de telefoon . We krijgen binnen kort een kachel , gewoon om het wat lekkerder te hebben in de wintertijd . We hebben nu alleen een gaskacheltje met een gasfles. En een houtkachel is veel warmer en gezelliger . Dus we hebben ook wat hout besteld . En dat kwam hij dus zaterdagochtend , om 7 uur al brengen . Een man naar mijn hart . Hij wou het graag voor dat het warmer werd later op de dag al hebben afgeleverd . En dat kwam mooi uit, ik had het voor negen uur al helemaal op zijn plaats .
Verder doen we in de avond een spelletje Monopoly . Maar daar moet ik toch maar eens diep over nadenken . Heb er nog niet een gewone . Dat moet echt beter . 
Goed , ga even ontbijten , dan weer een keertje met de hond langs de levada lopen , even zien of het niet te warm is voor hem. En dan met Brandon naar Funchal . Vandaag doe ik het rijden . Dus voor nu, blijf gezond .

De winnaar 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten