maandag 11 juli 2022

Nieuwe week

 Zijn we weer . En afgelopen vrijdag veranderde het weer . De zon kwam meer door en de temperatuur ging omhoog. We zijn nu in zomermode , wat inhoud dat nu , kwart over vijf in de ochtend , de ramen en deuren open staan , er frisse en koele lucht het huis in komt. En straks , denk tegen half 10 , 10 uur , alles dicht gaat , ramen , gordijnen en dat soort dingen . Dat helpt hier erg goed Houden het in huis aardig onder controle .
Ga vandaag water geven , probeer het een beetje te bekijken , je moet niet te vaak water geven , ook niet als het warm is . Maar denk dat wanneer ik het vandaag doe, het daarna pas op donderdag of misschien vrijdag weer eens doe. De plantjes moeten wel sterk worden en niet ´lui ´ zo als men dat noemt. Het wortelgestel moet wel aan het werk. Maar denk dat het dit jaar wel aardig gaat , leer elke dag he .
Deze week lopen we niet op dinsdag , maar op woensdag . Ze heeft weer een afspraak, en dus verzetten we de wandeling. Kan ook makkelijk en hoop dat het woensdag dan ook wat minder warm is . De temperatuur zo iets naar beneden gaan . Ook hoop ik dat een dag extra tijd mijn ribben ook goed doen. Is nog steeds niet wat het moet zijn . Maar goed , kan zo drie tot zes weken duren  We weten het . Ga ontbijten , voor nu, blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten