dinsdag 26 juli 2022

Warm

Zo, het is weer tijd om wat te posten . Blijf het , ondanks dat we het wat drukker hebben dan normaal , wel proberen het elke dag te doen .
Gisteren is Brandon weer voor het eerst wezen duiken . Is dan altijd weer even opfrissen he . Gewoon vlak bij , de veiligheidsdingen door nemen en zo . En dat ging allemaal heel goed. Dus morgen , woensdag gaat hij weer voor een `echte ` duik. Hij vind het heerlijk , dus dat is fijn . Toen hij nog jonger was , bleven we wachten in het hotel , waar de duikschool zit. Maar wordt eind van het jaar 20 , dus we zetten hem af , hij geeft een seintje als hij klaar is , en we pikken hem weer op. De tripjes duren niet altijd even lang, loopt wel eens uit . En als het wat warmer is dan normaal , is het bij de duikschool best ook warm. En om dan daar uren te moeten wachten , niet goed. Maar goed, hij geniet .
Vandaag ga ik gewoon weer lopen met Sao . Nou ja , gewoon . We zullen onze wandeling , natuurlijk , wel moeten aanpassen aan de omstandigheden . Het is warm en gisteren zat er ook nog eens een hoop zand in de lucht . Ze hebben het pad naar de hoogste top ook afgesloten . Verstandig , er zijn te veel mensen die de omstandigheden onderschatten en die denken dat ze veel fitter zijn dan dat ze zijn. Dus vandaag veel water mee, en rustig aan. We gaan het zien. Voor nu, blijf gezond 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten