dinsdag 14 maart 2023

Best wel

Ja , het was gisteren best een aardige dag . En dus heb ik best wel wat gedaan . Het is zwaar werk. Ben de grond weer klaar aan het maken om er weer wat in te zetten . Tussen door doe ik natuurlijk ook de hond , de kippen , en maak zo nu en dan wat te eten . Voel wel dat ik gisteren behoorlijk bezig ben geweest . Maar het moet gebeuren he . Doe het ook niet de hele dag he . Tussen door dus ook andere dingen . Heb de BBQ schoon gemaakt. Moet toch klaar voor gebruik zijn .
Renée is gisteren even bij de garage langs geweest . En ze heeft de Smart daar maar gelijk laten staan. Haar voorband was niet goed meer en ze gaan er vandaag een paar nieuwe om gooien . Hij moet volgende week worden gekeurd . Dat gaat hier iets anders dan in Nederland. Er moet nog wel even wat aan gedaan worden , haar dashboard  gaat aan en uit. En dat mag niet tijdens de keuring . Maar goed, ook dat komt wel weer goed. Het is nog wel vroeg , maar ga zo even ontbijten . Straks naar Funchal , Renée haar nieuwe lenzen zijn binnen . Dan gelijk even kijken wat voor plantjes er zijn.
Gisteren moesten ze weer een toerist die was gevallen tijdens een wandeling , bij de levada do Ribeira Frio , redden . De operatie duurde vier uur. De toerist had een hoofd wond . Heb daar , natuurlijk , pas geleden ook nog gelopen. Wandelen is mooi , gezond en gevaarlijk  Voor nu , blijf gezond . 
 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten