woensdag 15 maart 2023

Plantjes

 Gisteren even samen met Renée naar Funchal geweest . Hebben wat plantjes gekocht voor in de tuin, en Renée moest haar lenzen halen. Dus heb diverse soorten kool en mais . Dus er kan weer wat de grond in . 
Toen we thuis kwamen weer verder gegaan met het schoon maken van de grond . En ook het los maken van de grond. En dat is zwaar werk. Maar iemand moet het doen. Heb het aan Casper gevraag , maar hij wil het wel doen , maar we met vier pootjes . En dat zie ik weer niet zitten . Maar goed, het weer is goed, niet te warm en droog. Het schijnt dat we morgen wat regen krijgen , dus dat goed voor de nieuwe plantjes zijn. Vandaag komt Kate , dus misschien heeft ze wel tijd om een uurtje op het land te helpen.
Wat hebben we verder nog ? O ja , vandaag in Nederland stemmen. Ik hoop dat iedereen verstandig is , gaat stemmen en dan vooral op de goeden partijen . Wie dat zijn , ik weet het niet . Maar goed, we zullen het morgen wel zien wat voor puinhoop het is . Ga zo de was ophangen . Voor nu, blijf gezond 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten