maandag 20 maart 2023

Zijn we weer

Ben ik weer . Vrijdag even niet gepost , maar vandaag gaan we weer . Vrijdag wezen lopen met São. En we zijn weer naar Ilha geweest en hebben daar een heerlijke wandeling gedaan . Ongeveer 10 kilometer gedaan. Weet het niet precies, want mijn telefoon ging dood onderweg . Dus ik heb de track gedeeltelijk opgenomen en met behulp van eerdere tracks hem toch ge - upload . Maar heb toen de stukjes waar we verkeerd zijn gegaan , er gelijk maar even uit gehaald. Ja, ook wij lopen wel eens verkeerd. 
Maar goed, het was dus een mooie wandeling, waar we weer veel hebben gezien. En ook een paar mensen ontmoet . Een baasje van 91 , die ons weer wat van de omgeving vertelde . En we zijn een stukje verder omhoog met iemand naar huis gegaan en hebben daar koffie gekregen . Erg leuk. Maar het gaat ons altijd om de wandeling. 
Vandaag is 
São jarig . We worden allemaal een dagje ouder . Hoop dat ze een fijne dag heeft . En dat we nog maar lang kunnen lopen. Dat is een teken dat je gezond bent , toch ? Ga ontbijten . Voor nu, blijf gezond .

  




Geen opmerkingen:

Een reactie posten