donderdag 9 maart 2023

Viel tegen

Fígado de cebolada
 Ja , het viel erg tegen gisteren . Het was op veel plaatsen wel droog, maar de vochtigheidsgraad was op veel plaatsen 100%. Niet echt koud hoor . Maar we gaan het zien . Had gisteren wat meer op het land willen doen. Heb nu de oprit maar een beetje schoon gemaakt . Het land droogt niet , dus daar werken is nog niet echt goed te doen. Alles kan he , maar ben toch maar niet daar gaan werken.
Dus ben verder maar binnen bezig geweest , ook wat meer in de keuken . Heb lekker lever gemaakt , naar een origineel Madereins recept. Was lekker , en ga nu nog wat meer recepten vertalen , zodat ik ze goed begrijp. Je moet altijd erg opletten met Portugees hoe je het vertaald , en dan helemaal dingen in de keuken . Maar komt goed .
Ben net , natuurlijk , al met Casper wezen lopen. Het was op dat moment droog, maar het is wel behoorlijk bewolkt . En was net nog even buiten om de droogrekjes buiten klaar te zetten, de wasmachine draait al, en er was al weer een lichte regen. Ga het zien wat er komt. Hoop dat de weersverwachting wel uitkomt , wat betreft de regen in ieder geval , maar het hoeft niet in ene keer 25 graden te worden. Dus ja , het blijft lastig . Voor nu, blijf gezond .


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten