woensdag 1 maart 2023

Maart

anthurium 
 Maart , nog drie weken en de lente is daar . Toch ook nu mogen we niet klagen over het weer . Gisteren was het best een aardige dag . Ben een gedeelte van de dag lekker buiten bezig geweest . Heb de jasmijn opnieuw opgebonden. Ben beneden op het land bezig geweest . Het land is wel nat , gaat niet zo snel weg , maar het was te doen. Heb er een oude zak van het kippenvoer opgelegd en daar mijn knieën op.  Heb je minder last van dat het vocht in je knieën omhoog kruipt. Wordt toch een dagje ouder en daar moet je wel extra opletten. Had zelfs handschoenen aan . Heb er echt een hekel aan , kan er slecht mee werken . Misschien raak ik er wel aan gewend . Maar het gevoel he . Is niet fijn. Maar goed , vocht in je gewrichten is ook niet fijn.
Verder nog een brood gebakken . En natuurlijk de beesten verzorgd . Ook eten gemaakt voor ons zelf. Dus zit niet stil. Nu draait de was al , nog een uurtje en het hangt aan de lijn. 
Vandaag komt Kate , dus als het droog blijft hoop ik ook wat extra op het land te doen. Moet binnen kort maar eens kijken wat ik er weer in ga doen. Wil zo wie zo dit jaar extra mais in de grond doen . Maar dat komt wel. Eerst zo maar even ontbijten . Dus voor nu, blijf gezond .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten