woensdag 17 januari 2024

Beetje beter

Gelukkig , het is weer wat rustig buiten. Hebben best wat slecht weer gehad. De wind was tot 149km per uur . Dat was het record van deze storm. op het vliegveld tot 119 km . Dus veel vluchten hadden problemen . Maar goed, zelf had ik best geluk. Ben gewoon met Casper wezen lopen in Ponta do Sol. Wel wat later en niet zo ver de vallei in . Gewoon op het industrie terrein. Je moe nu goed opletten he en niet gek gaan doen. Hadden best wat aardverschuivingen . Maar moet zeggen , ondanks de hevige buien viel het mij nog mee . Nu hopen dat de droge periodes langer zijn dan de regenperiodes .
Door de regen ben ik natuurlijk wel meer in huis . Dus maar wat aan het klooien met een Quansheng handheld radio. Leuk speelgoed . Moet het nog wel een beetje doorkrijgen . Je kunt ze redelijk makkelijk programmeren , maar je moet natuurlijk wel weten wat je doet . Je kunt de firmware aanpassen en hem via software verder programmeren . Leuk voor de wintermaanden om wat meer te leren .
Verder ook wat aan het puzzelen en zo . Maar vandaag is het woensdag en komt Kate . Dus zo eerst maar even alles klaar zetten , ontbijten , even naar Calheta en misschien met RenĂ©e even naar Ribeira Brava . Ligt aan het weer en hoe ze zich voelt . We gaan het zien . Voor nu , blijf gezond 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten