maandag 22 januari 2024

Nieuwe week

Maandag , een nieuwe week. Het weekend was niet slecht , gisteren was het zelfs warm. De dagen beginnen nu wel fris hoor, net 11 graden. Maar dat hoort er bij he . Beneden, aan zee, was het nog zeker 22 graden. Dus niet slecht.
Ben nog even met de verlichting bezig geweest dit weekend. Moest de lamp boven de eettafel netjes afwerken. En dat is goed gelukt. Alle draden zijn nu netjes weggewerkt . Nu moet ik bij het andere licht punt nog iets wat netter wegwerken. Ben daar nog niet echt tevreden . Maar dat komt deze week.
Gistermiddag even met Renée  naar beneden geweest en ze heeft dar een klein stukje langs de zee kunnen lopen. Niet te gek, gewoon een klein stukje in de zon . Bij thuis komst heeft ze ook nog even in de zon gezeten , met een boek. En het ging allemaal best aardig . Het valt haar wel tegen hoe veel pijn zo na zoveel weken nog heeft , maar dat is niet anders . Hoop voor haar dat het snel beter gaat .
Ik ga nu even ontbijten , mijn rugzak in pakken, alles voorbereidden voor Renée . En dan toch proberen een paar uurtjes te lopen. Voor nu, blijf gezond.


Casper 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten