dinsdag 30 januari 2024

Koud en warm

Zo, het is dinsdag . En het is nog steeds lekker weer . Gisteren wezen lopen met São en we zijn dus naar Fanal geweest . En om maar nog eens de verschillen te zien, we reden op de Serra en we zagen de temperatuur zakken. Op een gegeven moment was het 1 graad boven nul. Maar tijdens het wandelen was het weer heerlijk. We liepen erg beschut en had al snel mijn jas uit .
Het was een lastige wandeling, het pad was erg glibberig en veel naar beneden . Slecht pad , geconcentreerd lopen . Je moet daar niet door je enkel gaan of zo. Maar we zijn er weer heel uitgekomen . Het was ´maar´ 11km , dus niet zo lang. Toch bijna 4 uur over gedaan . Dat geeft wel aan hoe zwaar het was. Maar dat is alleen maar mooi he . We gaan niet voor het aantal kilometers of snelheid. Als het terrein het toe laat lopen we best door , maar als het niet kan , dan niet .
Toen ik thuis kwam nog even met Casper gelopen. En Renée is ook weer even wezen rijden. Dus daar zit ook vooruitgang in . Ze moet nog wel uitkijken , ze kan nog niet alles , maar ze doet ook weer de afwas, als het niet te zwaar is . 
Vandaag naar Funchal . Renée moet weer even wat laten controleren , dus vandaag en morgen even daar naar toe . Maar we gaan de goede kant uit. Nu even ontbijten en dan straks , voordat we naar Funchal gaan, toch nog even lopen met Casper in Ponta do Sol. Dus voor nu, blijf gezond .

De zon komt er aan 


Zwaar pad 



Boomvaren 


São probeert droog te blijven 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten