dinsdag 23 januari 2024

Rustig weer

Het is rustig weer . De dagen beginnen fris , maar als de zon door komt gaat de temperatuur best nog omhoog. Gisteren weer heerlijk gelopen en het was na een uurtje lopen zelfs warm. We hebben er weer goed 15 km er opzitten. Het was heerlijk weer . Was een vlakke wandeling , gewoon van Prazers richting Fajã da Ovelha . Hebben we natuurlijk wel vaker gedaan . Mara het is altijd goed om na zoveel tijd weer eens te kijken of er iets is veranderd . 
En ja, ze zijn bezig om een gedeelte van de Caminho Real te verbeteren . De bedoeling was eigenlijk om via de levada naar 
Fajã da Ovelha te lopen en dan via de Caminho Real terug naar Prazers . Maar dat ging dus niet door . Ze waren met zware machines bezig en zo . We hebben even met wat mensen gesproken die de levada aan het schoonmaken waren. Zo wordt je ook nog wat wijzer .
Kijken of wat het vandaag wordt . Renée heeft nog een lamp liggen voor in de slaapkamer die ze graag aan het plafond wil hebben . Zal eens kijken of het mogelijk om die op te hangen . Is geen nieuwe lamp , maar ze vind het mooi en wil mij aan het werk houden . Zal dus eens zien wat ik kan doen.
Ga nu ontbijten, en dan straks weer met Casper lopen. Voor nu, blijf rustig en gezond.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten