vrijdag 19 januari 2024

Droog

 Ben ik weer . Vanochtend , even voor vijf uur , was het droog . Liep buiten met Casper en we zagen de sterren weer aan de hemel staan. Het belooft de aankomende dagen redelijk weer te worden . We zullen het zien he . Het is wel een stuk frisser geworden , maar dat mocht ook wel. Leuk natuurlijk , wat aangename temperaturen , maar het is half januari . 
Gisteren gewoon met Casper naar Ribera da Ponta do Sol geweest . En we hadden geluk. Maar een klein beetje regen gehad . Bijna een uur droog gelopen . Het land is natuurlijk zeiknat en je moet goed uitkijken . Er lagen weer wat , behoorlijke grote , rotsblokken op het pad. Je hebt dat altijd in dit tijd van het jaar . Ook hier vlak bij huis, bij de levada . En tijdens het opruimen kwamen er weer stenen op de weg. 
Gisteren bezig geweest met nieuwe spotjes op te hangen. Moest het lichtpunt verplaatsen , maar goed , ze hangen . Ook nog een lekkage opgelost in het toilet . Ben dus best bezig geweest . 
Vandaag maar even zien wat we gaan doen . Wel de lamp boven de eettafel nog wat netter afwerken . Dus dat is ook weer een uurtje of wat werk. 
Heb en foto van de geit hier naast op het land . En zal ook een foto plaatsen van de Smart , hoe ik hem met kabels moest starten . Ga nu ontbijten en dan straks weer met Casper een heerlijk wandeling doen. Voor nu, blijf gezond .

Geit op dak 

 

Even de Smart starten 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten