vrijdag 26 januari 2024

Stukje bij beetje

 Vrijdag , en het is erg rustig weer . Droog , fris in de ochtend . Maar later op de dag is het eigenlijk gewoon warm. En dus hadden we in de middag weer een bosbrand. Niet hier in de buurt , maar waar dan ook op het eiland is niet goed he. 
Gisteren , nadat ik met Casper ben wezen lopen, ook weer even met Renée naar beneden geweest . En ze heeft weer een stukje gelopen en we zijn naar de supermarkt geweest . Gaat steeds beter , maar ze is er nog niet . Gaan kijken of ze vandaag weer een stukje kan lopen.
Verder doe ik wat op het land, niet te veel. Maar ben ook wat aan het rommelen met de laptop. Dingen aan het uitzoeken. Wat mandarijnen aan het inmaken. Noem maar op. Gewoon altijd wel wat bezig.
Verder is het , politiek gezien, onrustig op het eiland. Er zijn verschillende invallen gedaan , in heel Portugal, in verband met omkoping en corruptie gelinkt aan Madeira . Er landen van de week een militair vliegtuig vol met politie en andere mensen . De burgermeester van Funchal is naar het vaste land gebracht. De president van het eiland is verdacht , noem maar op. We moeten maar zien wat er van komt . Zijn ze schuldig ? Geen idee , volg het niet . Politiek, waar dan ook , is een stinkede puinhoop. Maar dat is wat ik denk . Ga lekker ontbijten. Voor nu, blijf vrij en gezond .



In de tuin beneden 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten