donderdag 11 januari 2024

Onverwachts

 Ben ik weer . Kate is gisteren geweest en ik ben op het land geweest . Was bezig om mijn waterafvoer op het land schoon te maken . Maar moet er vandaag mee verder . Naidea en Agostinho kwamen langs. Ze hadden Renée een bericht gestuurd , maar die was niet aan gekomen. Gelukkig waren we thuis. Ze kwamen nog even wat brengen voor mijn extra kamer , dat moest nog op het dak. Voor aan de zijkanten . Weet niet hoe jet het noemt , maar zit er nu op, voor dat de echte regen begint. Maar was dus wel even schakelen. Nu straks maar verder met de regenafvoer op het land .
De wasmachine draait en ga zo ontbijten . De weersverwachting is dat we vanaf morgen weer wat regen krijgen en dat de wind ook aantrekt . We moeten maar even zien wat het wordt . 
Renée had gisteren een redelijke dag . Iets minder dan de dag er voor, maar zo gaat het . Toch zit er vooruitgang in en moet ze gewoon geduld hebben . Valt niet mee, maar het is wat het is . Ga nu ontbijten en dan de was ophangen . Voor nu, blijf gezond .


Geen opmerkingen:

Een reactie posten