donderdag 25 januari 2024

Bezig

Het gaat hard . Het is al weer donderdag . Gisteren was het lekker weer . Te warm eigenlijk , maar goed. De dagen biggen wel fris , maar als de zon over de berg is , is het erg aangenaam.
Kate was hier en vond het zelfs koud, bij haar huis was het een stuk warmer . Maar wij wonen dan ook in een vallei , vlak bij een rivier . Maar gisteren heb ik best wat in de tuin kunnen doen. Heb weer wat schoon gemaakt en de verschillende rabarber planten verzet . Worden groot en hebben ruimte nodig. Kijk vandaag of ik de grote in twee kan scheuren en dan hebben we weer wat meer . Altijd lekker fris in de zomer .
Heb ook een emmer mandarijnen geplukt . Dit jaar zit de boom vol met mandarijnen . Iedereen heeft erg veel aan de bomen . We zijn ze aan het inmaken zodat we ze langer kunnen bewaren .
Ben ook nog even met Renée naar beneden geweest en ze heeft weer een rondje gelopen. En toen gelijk een paar boodschapjes gedaan . Het gaat aardig , vooral met dit weer he. Wel fris dus vroeg in de ochtend , maar in de middag kan je best in de tuin zitten . En net als slaap is zon goed voor je .
Ga nu even ontbijten en dan zal straks de was ophangen . De dag is weer begonnen . Voor nu, blijf gezond .

Mandarijnen 

   
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten