woensdag 10 januari 2024

Stuk beter

Goed , ja dat kan ik wel zeggen . Renée had gisteren een goede dag . Ze voelde zich een stuk beter . Maar een zwaluw maakt nog geen zomer he . Dus nog wel rustig aan . Toch zag het er goed uit en dat is fijn.
Nog steeds aardig weer , nu en dan een bui, maar niet koud. Er komt wel meer regen en wind aan , maar het moet natuurlijk ook nog wel wat koude worden he . De natuur heeft ook kou nodig . Maar we als gewone mensen kunnen er niets aan doen en moeten het over ons heen laten komen.
Gisteren even buiten bezig geweest , maar nog niet al te veel . Maar dat komt wel weer . Moet binnen kort zien hoe de tuinbonen zijn en de peultjes . Hoop dat ze van de week het wat slechter weer overleven. Alles staat in bloei en wacht nu op de bonen . Maar ook dit , wat kunnen we doen .
Vandaag komt Kate , en Renée heeft een afspraak bij de kapper . Ik moet haar wel brengen en ze moet wel even zien hoe en wat , haar wassen zal niet gaan. Gelukkig heeft ze erg kort haar . En zal wel horen hoe het doet . Ga nu ontbijten en de rest voorbereiden. Voor nu, blijf gezond .

 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten