woensdag 3 januari 2024

Regen

 Het regent. En dat is goed nieuws. We hebben regen nodig en het is winter. Als het nu niet regent hebben we in de zomer echt problemen . En denk dat het wel een paar dagen regenen , niet de hele dag , zullen ook wel wat droge periode hebben , maar het wordt niet echt droog . We gaan het zien.
Gisteren met Renée naar de supermarkt geweest . Ze gaat dus langzaam maar zeker vooruit . Het viel haar niet tegen , dus dat ziet er goed uit. Vanmiddag gaan we naar Funchal , even een check bij de dokter . Is rond half zeven in het ziekenhuis . Dus dan maar zien wat ze daar zeggen en of we het goed doen. Denk dat we op de goede weg zijn en dar we zo wel door kunnen gaan. 
Vandaag komt Kate , dus dat is wel fijn . Wat ik verder kan doen maar even zien he . Het is niet erg om nat te worden , dat maakt niet uit, maar om buiten te werken zal nu aan komende dagen wel wat minder zijn. Maar goed, ga ergens deze dagen de kerstversiering weg halen , dus heb wel wat te doen . Ga nu maar even ontbijten en dan echt de dag beginnen . Voor nu, blijf gezond .


De twee zussen 







 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten