dinsdag 19 maart 2024

Gelopen

Zo , gisteren weer een stukje gelopen . We waren niet zeker waar we zouden lopen , maar we kwamen uit in Paul do Mar . We hadden hier en daar een paar druppels , en we wouden ook niet al te ver weg. São , had net al ik , ook in het weekend een paar kilometers gelopen. En ze had later op de dag ook nog een afspreek.
We deden dus rustig aan en hebben ongeveer 10 km gelopen. Het was ook weer een fijne wandeling , en het was een paar jaar geleden dat we dit hadden gedaan , en meestal lopen we naar beneden . Nu dus niet , lekker berg op.
Heb wat foto´s gemaakt . Heb ze op FB gezet , maar een paar kwamen niet goed over . Heb ze dus wat later in de middag even bewerkt, wie doet dat niet , en nu zijn ze wat beter zichtbaar . Niet allemaal hoor , maar je ziet ze onderaan wel staan.
Verder wou ik wat plantjes kopen in de middag , maar het aanbod was zo slecht , ben dus maar gewoon weer naar huis gegaan. 
Vandaag komt Kate . Ja , het is dinsdag , maar komt deze week beter uit. En geloof dat ze zelf ook graag op dinsdag komt, dus misschien komt ze nu wel op dinsdag. We zullen zien hoe dat gaat .
Ga nu ontbijten , het is nog vroeg . Maar het kwam zo uit. Dus voor nu, blijf gezond.





Van zee, naar de rode pijl en via de weg naar beneden 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten