maandag 25 maart 2024

Wind en Regen

 Ja, het is dus uitgekomen. Het regent en er staat veel wind . Ook hier en daar hagel. Niet fijn dus . Vind regen nooit zo heel erg , maar met veel wind er bij is het niet zo fijn. En je kunt niet echt veel buiten doen he . En hebt net de kaarten bekeken , het gaat wel even duren. 
De voorspellingen waar best goed, viel hier op zaterdag nog mee, maar het was over het geheel een heel onrustig weekend . Veel wind, regen en ook dus de hagel. Ben wel met Casper wezen lopen , maar je moest echt je moment kiezen en geluk hebben . En , meestal hebben we dat wel . Natuurlijk wel een buitje , maar niet door en door nat geregend. 
Ook net , om half vijf, was ik al buiten . Erg veel wind, ze zeggen tot vanavond 18:00 uur. Dus als we straks gaan lopen zullen we heel goed uit moeten kijken waar we heen gaan. Maar dat gaan we zien.
Er is een echtpaar vermist , sinds zaterdag de 16de. In de buurt van São Vicente . Vond het vanaf het begin een raar verhaal , en nu schijnt het dat de politie in Frankrijk ook iets aan het nakijken zijn. Volgens mij is het niet gewoon verdwaald zijn of zo. Maar je weet het nooit . Er zijn de laatste jaren best wat mensen ´gewoon ´ verdwenen hier op Madeira . 
Ga ontbijten , koffie drinken en de laatste dingen in mijn rugzak doen. Voor nu, blijf gezond .



Geen opmerkingen:

Een reactie posten