dinsdag 12 maart 2024

Wandelen

Ben ik weer . Gisteren wezen lopen met São . Toch nog bijna 11 kilometer gelopen . We konden het niet te lang maken omdat ze dus een pallet kwamen ophalen . Het kwam wel goed uit , want São heeft afgelopen zondag de hele dag in een verkiezingspost gezeten . Ze is nu voor de tweede keer op rij vrijwilliger op verkiezingsdagen . Dat zijn best lange dagen , maar ze wil graag altijd bezig zijn.
Maar goed , we hebben dus lekker gelopen . Niet zwaar , vlak en in de buurt , Maar je ziet altijd wel wat nieuws . Ze zijn bezig een gedeelte van een oud pad te herstellen . Of ik het mooi ga vinden , ik weet het nog niet . Ziet er best fraai uit, maar ze maken het te groot , te wijd . En vaak maken ze iets best aardig , maar het onderhoud he . Na een jaar of vier , vijf , moet je nog eens zien hoe het dan is . Ben benieuwd .
Gelukkig kwamen ze dus in de middag de pallet op halen. Ze waren er rond half zes . Lekker laat dus . Maar goed , hij is weg en op tijd. Moet op de boot en die vertrek de 19de , dus dat gaat goed komen. 
Verder niet veel te vertellen. Het gaat regenen vanmiddag . De verwachting is dat het vanaf 18:00 uur even een paar uur flink gaat regenen . We gaan het zien. Zal vast wat voorbereidingen treffen . Je moet klaar zien voor het slechte weer . Ga ontbijten. Voor nu , blijf gezond .

Wordt het mooi ?


Te wijd ?


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten