woensdag 13 maart 2024

Regen

Waar zullen we het vandaag over hebben ? Las een hoop online over Amsterdam , protesten bij het Holocaust  museum , Halsema en Teeuwen . Maar je moet altijd positief zijn en het goede hier van is , de politie heeft geen te kort aan personeel. Als je met 8 man , of waren het er nu toch maar 6 , bij Teeuwen op de stoep kan staan , heb je mannen genoeg. Weer iets opgelost. Zal het er verder niet over hebben , maar er stinkt iets als Rutte Halsema in bescherming neem tegen Wilders .
Hier hebben we ook verkiezingen gehad , afgelopen zondag . En wel landelijke verkiezingen . Het is hier erg lastig te begrijpen , ik volg het niet echt . Het wordt overal steeds lastiger , en het stinkt ook hier hoor. 
Ga nu maar verder met mijn normale stukje . Gisteren heerlijk wat fruit uit de tuin gehaald . Kon dat mooi nog even doen in de ochtend . Heb alles op tijd kunnen doen en tegen 1 uur begon het , zoals verwacht , te regenen . Dat duurde ongeveer tot een uur of zeven in de avond . Dus het land is weer goed nat . We konden het gebruiken .
Het is al wel een stuk frisser . Maar het belooft toch een aardige dag te worden . Kate komt vandaag . Maar denk dat het land te nat is om daar wat te doen . Dan moet ze maar wat extra doen in de keuken of zo. 
Ga vanmiddag nog even een stukje lopen met São . We zullen wel goed overleggen waar en hoe . Maar dat komt goed . Ga nu ontbijten en dan aan de slag. Voor nu, blijf gezond.

 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten