donderdag 14 maart 2024

Levada do Paul

Donderdag , en het is droog. Maar laten we het eerst over gisteren hebben . Woensdag was het ook een droge dag . Kate is geweest , maar we spraken al vroeg af dat we niet op het land zouden werken . Het had erg hard geregend op dinsdagavond en het land was nog erg nat . 
Nu is er nog genoeg te doen , dus we zijn lekker bezig geweest . Maar als het vandaag droog blijft dan ga ik weer lekker op het land bezig . 
In de middag nog even bijna 12 kilometer gelopen met São . We zijn naar Paul de Serra gegaan en hebben langs de Levada do Paul gelopen . Hebben dat , natuurlijk , al eerder gedaan. Maar de laatste keer , al weer een paar jaar terug , was het noodweer en moesten we de wandeling afbreken in verband met een landslide . Maar nu was het droog , en ze hadden alles gerepareerd . Je loopt daar ook langs de plek waar ze allemaal zonnepanelen hebben staan. We vinden het erg lelijk en wat we al jaren verwachten, ze gaan er nog veel meer neer zetten . Maar goed , zal mij niet over het milieu en klimaat uitlaten. Maar een eind aan alle oorlogen en wat minder consumeren zal een stuk schelen . Maar wie ben ik . Ga ontbijten en dan straks eerst even een wandeling doen met Casper . Voor nu , blijf gezond .



   
 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten