vrijdag 8 maart 2024

Weekend

Vrijdag , eind van de week . Vandaag komen ze de generator op halen . Gelukkig hoef ik het niet te betalen , dat ding weegt een kilo of 80 . Dus dat is niet niks . Maar hij staat klaar voor verscheping. De boot vertrek op de 19de , dus hij is mooi op tijd.
Heb gisteren toch nog wat op het land kunnen doen . Het is erg zwaar , maar elke dag een stukje en dan komt het ook. Ben ook nog bezig geweest met het verbranden van het oude hout. Voor die gene die zich druk maakt om het milieu , denk is aan de vervulling en aanslag op het milieu en mensheid van al die bommen en aanslagen op pijpleidingen die men doet . Mijn vuurtje is niks . Dat moest ik even kwijt. Vrede op aarde .
Vandaag dus even thuis zijn tot ze de pallet komen halen. Wat we verder gaan , hangt natuurlijk af van het weer . Het was gisteren -0.2 op het hoogste piek van Madeira . We merken het hier wat lager ook wel , maar als je nog lager gaat is het best aardig . De verschillen zijn gewoon erg groot . 
Ga nu ontbijten , dan iets eerder met Casper lopen en ben dan weer op tijd terug . Voor nu, fijn weekend en blijf gezond . 


 

Pracht foto , vind ik zelf 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten