dinsdag 26 maart 2024

Heerlijk

Zo , dinsdag . Het regent weer . Gisteren was het een redelijk droge dag. En hebben heerlijk gelopen. Zijn weer naar Fanal geweest . De vriend van Mariana was ook mee , dus we waren met ons drie.
Vlak voor dat we begonnen met de wandeling moest Hugo nog wel even zijn ontbijt kwijt . Misschien door de autorit . Het is nogal een rare weg hier heen , en als je al wat minder bent kan dat gebeuren he . 
We hebben heerlijk gelopen ,  begon helder , maar zodra we bij de waterpoel kwamen , kwam de mist opzetten. De koude lucht van de ene kant van het eiland ontmoeten de warme lucht van de andere kant en we hadden weer mist. En eigenlijk hoopte we daar ook op. Geeft altijd een speciaal effect , net als of je in een Indiana Jones of Lord of de Rings film bent. Heel apart.
We hebben heerlijk gelopen, niet te gek. Hugo is dan wel een stuk jonger , maar hi is het niet gewend he . Maar het was weer erg mooi .
In de middag nog even met Casper wezen lopen . Ook hij moet zijn conditie op pijl houden he . En een paar kilometer mee of minder merk ik niet echt .
Maar goed , vandaag een nieuwe dag . En Kate komt vandaag . Ze komt niet meer op woensdag , maar op dinsdag . Ga dus zo maar even ontbijten . Voor nu, blijf gezond .





Geen opmerkingen:

Een reactie posten