dinsdag 5 maart 2024

Pinheiros

Dinsdag . Nog een ding over die minister , de Jonge . Het was een `foutje ` . Mijn reet . Minister de Jonge , was , nee is , het `foutje `. Nu zal ik er over ophouden. Maar het is niet over . Let op.
Gisteren weer heerlijk wezen lopen. Zijn weer naar Florenças gegaan.  Vorige keer zijn we bij Pinheiros rechtdoor gelopen naar Canhas . Maar nu zijn we naar boven gelopen , door Pinheiros zelf . Was al weer jaren geleden dat we daar zijn geweest . Is een klein gehucht , behoorlijk afgelegen . Dus heel rustig .
Er zat een vrouwtje op haar land met haar hond. We zijn wat door gelopen , door de rivier en toen weer terug.  Sâo spraak met haar en de vrouw nodigde ons uit in haar tuin om een sinasappel te eten . Verser kan niet .   
Toen ik weer thuis kwam , heb ik de was gedaan . Twee machines . Het kan maar klaar zijn. Er wordt wat regen verwacht . Het zal hier wel mee vallen , het meeste wordt aan de noordkant verwacht en in de bergen . Maar goed, het is weer gedaan . Ook nog wat op het land gewerkt , dus weer een volle dag .
Ga zo met Casper lopen en dan gelijk wat kleine boodschapjes doen. Als het droog blijft nog wat op het land werken. Voor nu, blijf gezond 


 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten