woensdag 6 maart 2024

Midden

Woensdag , daar ben ik weer . Er komt meer wind aan . Vanaf morgenochtend tot vrijdag middag gaat het harder waaien , verwacht men . Dus maar even zien wat dat word . Het kan best te keer gaan , maar de verwachtingen komen niet altijd uit.
Vandaag komt Kate weer , vorige week was ze niet lekker , maar het gaat gelukkig weer goed , dus vandaag is ze weer aanwezig .
Gisteren heerlijk wezen lopen met Casper , daarna nog even een boodschapje gedaan en toen de krat afgemaakt . Ze kunnen hem nu komen hem ophalen . Is ongeveer 80 kilo , dus best een vrachtje . Gelukkig hoef ik het niet te betalen .
Verder gisteren wat hout verbrand . Heb nog een stapel hout liggen , wat niet goed is voor de BBQ of de houtkachel . Maar wil er wel vanaf . Hier maakt men gewoon een grote hoop op het land en steekt het aan . Maar dat is mij net wat te gek , soms hebben ze het opeens niet meer onder controle en moet de brandweer komen. Doe het dus zelf rustig aan , zeer gecontroleerd op de BBQ . duurt wel wat langer , maar heb alles wel onder controle .
Ga nu even ontbijten en wat kleine dingen doen . Voor nu , blijf gezond .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten