maandag 29 mei 2023

Gegokt

 Was net , zo even over 4 uur , droog. Was wakker , dus ik dacht ik doe de hond maar even. Wat is een half uurtje nu ? Wel , we hebben gegokt en verloren. Toch aardig nat geworden. Het grootste gedeelte van de wandeling hebben we een flinke regenbui op ons dak gehad. Nu hebben we beide een regenjas aan . Ja , ook Casper . Het is echt geen hondje voor slecht weer . Heeft hij een hekel aan. Als het hard waait , veel modder op het pad ligt , niks voor hem. 
Maar goed , het hele weekend hebben we al buien. Ook wel droge periodes, maar de verwachtingen zijn dat het nog wel even blijft regenen en op woensdag ook nog eens flink wat wind er bij met kans op onweer . Of het ook echt over het eiland komt , we moeten het afwachten.
Het is natuurlijk goed voor de tuin. Het groeit en bloeit . Ook het onkruid natuurlijk. Maar er in werken op het moment is nu niet echt een optie . Dus ben wat in huis aan het rommelen . En heb nog wel wat te doen. Heb van het weekend twee kastjes geschilderd en in elkaar gezet . Nu alles een beetje organiseren en in ruimen. Dus het is niet dat ik me verveel. En kan natuurlijk proberen het een dag een klein beetje rustig aan te doen. Wie weet lukt dat vandaag een beetje . Voor nu, blijf gezond .

Een heel klein stukje van de tuin 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten