woensdag 17 mei 2023

Samen werken

Zo, het is bijna vijf uur en we draaien weer. Casper heeft zijn eerste wandeling er al weer opzitten . En ik heb al wat kleine dingentje gedaan . Ben , zoals verschillende mensen onder tussen waarschijnlijk wel weten , een echt ochtend mens . Er is geen beter moment van de dag dan vroeg op de dag .
Gisteren weer het nodige schoon gemaakt op het land . Probeer het een beetje onder controle te houden. Hier zie je vaak dat mensen hele stukken land gewoon laten gaan, en dan 1 of 2 keer per jaar het helemaal schoon maken . Is wat voor te zeggen hoor . Je land verdroogt niet te snel , wat er ook opstaat , het is altijd beter dan helemaal niets . Dus ik maak het wel iets vaker schoon dan de gemiddelde persoon hier , maar toch niet te . Probeer echt wel iets te leren van hoe de mensen het hier doen.
Gisteren ook nog werk met de haakse slijper  gedaan. Dus dat is voorlopig ook klaar . Blijf bezig. Vandaag komt Kate ,dus nu maar hopen dat het droog blijft . Dan kunnen we iets extra´s op het land doen. Niet dat ik binnen niets meer te doen heb. Maar goed, dat komt wel. Ga nu ontbijten . Voor nu, blijf gezond .

 

Samen werken aan de maracuja 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten