maandag 15 mei 2023

Weer

Eindelijk. Na bijna een week niet terug te kunnen vanuit Lissabon , zijn São en haar moeder zaterdagavond dan toch veilig geland . Hadden de laatste week veel last van de wind. Het vliegveld ligt niet echt gunstig en we hebben strengen regels voor de wind . Dus een hoop gecancelde vluchten. Nu wil de President van het eiland wel weer een discussie of we de norm niet met 5 mijl moeten veranderen , maar veiligheid is toch een ding. Zie wel eens vliegtuigen landen, niet fijn om naar te kijken. Mocht je het zelf willen zien , er staan op YouTube erg veel voorbeelden. 
Goed, buiten het naar het vliegveld rijden , heb ik toch eigenlijk een redelijk rustig weekend gehad. Ben wat aan het opruimen en aan het wachten tot die gene die mij komen helpen met de ´schuur ´ tijd hebben om langs te komen. Maar dat komt wel , heb daar het grootste vertrouwen in. 
De was draait weer en Casper is al voor de eerste keer uit geweest . Ga vandaag wat gereedschap uitzoeken, wat in de tuin werken . De verwachtingen qua weer zijn dat we morgen en overmorgen wat regen krijgen Dus even zien of alles wel goed staat . Het kan zomaar erg plenzen he , of we zien helemaal geen regen. Maar goed, ga ontbijten. Voor nu, blijf gezond 

Avocado ( moet nog iets groeien )  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten