donderdag 4 mei 2023

Kaki

Kaki 
Donderdag . Moet het soms even tegen mezelf vertellen wat voor dag het is . Soms raak je in de war he . En vandaag moet ik wel even opletten , wat vanmiddag moet ik dus São en haar moeder naar het vliegveld brengen . En dat moet ik natuurlijk niet vergeten he. Maar goed , gisteren weer op het land bezig geweest . Het was zwaar . De grond was nog steeds zwaar van de regen . En dan klont het gelijk aan je schoenen . Je kunt dan haast niet meer lopen en je moet constant van schoenen wisselen. Maar goed. Heb toch wel wat gedaan. Straks dus even kijken hoe het er voor staat en zien of het wat aanslaat . Het wat plantjes verspeend . Dus dat vraagt wat extra aandacht he . 
Heb een aparte vruchtboom staan , een kaki . Het is een boom uit de Himalaya , maar die doet het hier ook goed. Kende de vrucht niet , maar is best lekker . Hij staat nu in bloei . Vorige jaar had er hem wat terug gesnoeid en had ik wat minder vruchten . Maar hij schijnt nu weer vol te zitten . Het is wat moeilijk te zien , door de manier waarop de boom bloeit . Heb wat foto´s . 
Goed, de wasmachine draait . Dus straks de was ophangen. Nu even ontbijten en dan straks de ochtend wandeling met Casper en weer het land op. Voor nu, blijf gezond .


Bloei van de Kaki 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten