vrijdag 5 mei 2023

Niet

 Moet vandaag wel even wennen , ga vandaag dus niet lopen . Doe natuurlijk wel mijn normale wandelingen met Casper . Maar ben een mens met best wel vaste routine . Maar heb São en haar moeder gisteren naar het vliegveld gebracht en die zitten dus in Lissabon . 
Maar goed, niet dat ik me niet vermaak hoor. Hebben van de week verf gehaald , ga de buiten kant van het huis schilderen . Gisteren een gedeelte van het huis schoon gemaakt , de muur he . Ook wat plamuur werk. Je kent het wel . Dus buiten het water geven en de tuin schoonmaken , het eten maken , soms wat brood bakken heb ik nu weer wat extra . Anders roest je maar he .
Heb van de week ook wat plantjes verplaats in Renée haar tuintje . Dus ben gewoon lekker bezig. Nu is het weekend , en volle maan. Zal vandaag even kijken wat het weer gaat doen. De verwachtingen worden steeds bijgesteld , dan regen in de ochtend , dan naar de avond en punt je bij paaltje , geen regen. Maar goed, zal straks eens goed buiten kijken. Het was net erg licht , met die maan zo aan de onbewolkte hemel. Dus ben benieuwd. Ga ontbijten . Voor nu, blijf gezond .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten