vrijdag 14 juli 2023

Bijna

Erg druk. Gisteren samen met de constructeur gewerkt. En dat was best aan poten . Het is best leuk om het mee te maken, zou het niet de rest van mijn leven willen doen. Als dit project af is , was het leuk. Leer er best van , natuurlijk. Maar het is echt zwaar werk. En hier valt het allemaal nog wel mee. Maar ik zie soms bouwprojecten op plaatsen , waar ze al het materiaal natuur moeten dragen , niet normaal . Nu maak ik het een heel klein beetje mee , en krijg alleen maar meer respect voor die mensen. Ook die mensen die de levada´s hebben aan gelegd , sommige oude tunnels hebben gebouwd.
Maar goed , het gaat goed met dit project . Vandaag komt Agostinho er weer bij. En dat scheelt heel veel. Nu moeten we nog even wachten op het dak. Dat komt ergens volgende week . Weet niet precies wanner , maar dat komt wel goed.
Zondag komt Brandon, maar kan wel een week of zo wat kamperen. Dus we gaan niet stressen . Het is wat het is . En denk dat het wel klaar is voor dat Dominic er is . Twee van de jongens over de vloer , dan heb ik wel een extra hok voor nodig. Gaat goed komen. Voor nu, blijf  gezond .

  
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten