maandag 17 juli 2023

Geland

Vrijdag drukke dag gehad. Maar het zijn gewoon even een paar drukke weken . Maar ze zijn de muren gaan stukken. En we zijn om 8 uur begonnen en om 16:00 uur waren we klaar . Geen lunch of zo. Het was erg warm en ze zijn niet gestopt. Denk dat anders jet te droog werd . Dus aan een stuk door. Alleen zo nu dan een biertje er in . Maar goed. We hebben drie muren gedaan . Alleen de kant waar het raam en de deur in gaat , moet nog gebeuren. De kwamen vrijdag middag ook nog het dak brengen . Dus dat kan er nu ook op. Gaat goed. 
En zaterdag een relatief rustige dag gehad. Een beetje opgeruimd. Alles wat ze hadden gedaan even nat gemaakt . Was toch wel even een paar uurtjes bezig . 
En dan op zondag naar het vliegveld. En ja , het vliegtuig was nu op tijd en kon zonder problemen landen. Dus de eerste kleinzoon is er . Over twee weken komt zijn broer . Die komt de eerste keer alleen . Spannend voor hem. We gaan het zien . Brandon is gistermiddag met Oma boodschappen wezen doen . Maar verder een rustige dag. Hij was natuurlijk al vroeg op. En zo´n reisdag is toch altijd anders he. 
Goed , vandaag gaan we er weer tegen aan . Om acht uur staan ze weer voor mijn deur en gaan we er een lekkere dag van maken . Voor nu, blijf gezond .



Geen opmerkingen:

Een reactie posten