maandag 24 juli 2023

Drie uur

 Normaal , wat heet normaal, wordt ik de laatste tijd om twee uur in de nacht wakker . Maar vannacht was het dan drie uur . Toch mooi een uurtje gewonnen . Hopen dat ik weer een beetje naar de tijd van 4 a 5 uur in de ochtend kom. Zou fijn zijn.
Goed , afgelopen vrijdag wezen lopen met São. Wisten niet zo goed waar te lopen . Moesten natuurlijk wel rekening houden met het weer , en was zelf natuurlijk best wel moe en om nu een te zware wandeling te doen , ook niet echt een goed idee. Maar we hebben toch een heerlijke wandeling gedaan bij São Vicente . Veel geleerd en gezien daar . En het was niet al te zwaar . Natuurlijk klim je hier , maar hoe langer ik liep , hoe beter het ging. En fijn om even wat anders te doen .
Het weekend ben ik weer druk bezig geweest . Maar kan nu zeggen dat de muren aan de binnen kant nu twee keer geschilderd zijn. De stalen balken van het dak , een keer . En de muur aan de buitenkant ook een keer . Kan dus nog wel wat doen vandaag . De vloer ook helemaal schoon gemaakt . Er ligt altijd een cementsluier over he. Lastig om schoon te maken . 
Zaterdagavond Brandon opgepikt vanuit Funchal. Ze zouden na het werk een boottocht doen, maar vanwege een bewolkte lucht ging dat niet door, maar ze zijn nog wel ergen een burgen gaan eten . Dus hij was iets later . Maar dat maakt niet uit he , hij heeft het naar zijn zin.
Goed, ga even ontbijten . En dan even Brandon naar Funchal brengen . Er ligt een Amerikaanse oorlogsschip in de haven .Misschien zie ik het nog wel . Het is de USNS Trenton. Een catamaran . Goed , ga weer wat doen . Voor nu, blijf gezond .








Geen opmerkingen:

Een reactie posten