woensdag 12 juli 2023

Gekke huis

Ja , we zijn druk bezig . De vloer ligt er in. We waren rond half twee , kwart voor twee klaar . En daarna konden we niets meer doen. Het moet drogen . Dus had een paar uurtjes wat rust. Het was best zwaar , ondanks dat ik een redelijk lichte klus had. Ik mocht de bakken vullen met zand of grind. Het was een warme dag . Gelukkig hadden we een paar uur een extra kracht . Schilt een hoop . We moeten vanaf de oprit waar het zand ligt , door de tuin hier beneden , de trap op, over het land boven tot halve wegen . En met deze warmte .
Maar goed , Renée moest in de middag naar  Funchal om de platten voor het dak te bestellen. En dat viel wel even tegen , die komen pas volgende week . Gelukkig komen ze morgen wel het bevestigingsmateriaal brengen . En als ze alleen was geweest , was het ook nog eens bijna 25% duurder uit geweest . Gelukkig was ze met  Agostinho . Zonder hem was dit project nooit gelukt . Maar goed we zijn nog niet klaar .
Had wel met São afgesproken om een wandeling te doen . We lopen niet graag in de middag , maar hadden nu toch om half vijf afgesproken en we hebben toch nog even 10 km gelopen. Het was warm, en een wandeling die we natuurlijk wel vaker hebben gedaan. Maar op dat tijd stip moet je niet gaan rond dollen. 
Goed , was rond kwart voor zeven weer thuis . En wat later kregen we een bericht dat er nog twee kub zand en 20 zakken cement zouden komen brengen . En ja hoor , tegen negen uur moest ik dus nog even 20 zakken cement van de vrachtauto halen . Maar anders kwam het pas op donderdag en hadden we nog een dag verloren . 
Goed , ik ga zo ontbijten , dan weer wat eerder lopen met Casper en dan weer aan het werk. Voor nu, blijf gezond .



Geen opmerkingen:

Een reactie posten