donderdag 13 juli 2023

Warm en druk

Het is warm, dus ben  vroeg begonnen. Zowel gisteren als vandaag . Had gisteren voor acht uur al 23 zakken cement naar boven gebracht. Is dan toch 575 kilo . En daarna de hele dag bezig geweest . We werken met ze drieën . En dat zijn echt keien in werken. Niet normaal . De constructeur is wel een man die zo bij de marine had gekend. Met dit weer gaat er best een biertje in . En de aanvoer is best belangrijk. Maar werken, tijgers zijn het , alle twee.
Ook vandaag dus al weer druk bezig. Net vast even 10 blokken boven neer gezet .We kwamen er een paar te kort . Maar er is een hoop gebeurt gisteren . Zal er straks een foto van plaatsen .Vandaag een drukke en warme dag en we zijn vandaag maar met ze twee . Dus ook vandaag weer even door zetten . Maar het schiet goed op .
Maak het niet te lang , ga even rustig ontbijten , dan de was ophangen . Dat gaat ook gewoon door . Dan nog even met Casper langs de levada , doe dat wat vroeger . Moet dan wel mijn lamp meenemen . Maar wil op tijd terug zijn. Maar goed, voor nu, blijf gezond .


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten