dinsdag 11 juli 2023

Gaat goed

 

waterpasslang 
Ja , het gaat goed. Erg druk en erg zwaar . Maar leer veel en zie veel . De foto hier naast laat een waterpasslang zien . Als je het ziet , denk je wat logisch . Maar tegenwoordig zien je iedereen met een laserwaterpas . Maar dit werkt zo goed . Mooi om te zien.
Maar goed. Druk geweest . Heb 750 kilo cement omhoog gebracht , nog een paar honderd oude dakpannen , en wat bakken met grint en zand gevuld . Kan wel zeggen , het was zwaar . Tussen door , tijdens de lunchpauze , nog even met Casper gelopen. Hij kan niet naar buiten zo veel als hij wil he . Maar hij gedraagt zich goed.
Vandaag weer een drukke dag . We gaan vandaag de vloer storten . En dan moet dat drogen. Dus er moet weer veel grind en zand naar boven . We waren gisteren totaal met drie man, vandaag hebben we een extra man. De verwachting is dat we rond vier uur de vloer hebben gestort en ik heb , gewoon , om half vijf met São afgesproken om even een paar kilometers te lopen.  Maar goed , we zien hoe het gaat . Ga nu eerst ontbijten en dan weer , net als gisteren , wat eerder lopen met Casper . Voor nu , blijf gezond 



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten